Mit 2018

“Nu skal det være!” tænkte jeg, da jeg endnu engang sad med Frk. Flødekind i armene, for at få hende til at sove. Jeg sidder med SÅ meget positiv energi, og nu er tiden inde til at gøre 2018 til MIT år!

Jeg brændte mit lys i begge ender i mange år, og i år 2014 var lyset næsten helt udbrændt. Jeg ville være der 100 % for min familie, venner og arbejde og ja… Jeg er i dén grad en pleaser, og havde svært ved at sige nej til nogen. Jeg følte, at jeg mistede mig selv og den følelse har siddet lidt i mig siden. Nu er det tid til at arbejde mere med både krop og sind og derfor bliver 2018 MIT år!

Min barsel er min gyldne billet til at få udlevet nogle af de drømme jeg går med, og en tid, hvor jeg kan arbejde på en stærkere krop og sind. Min familie og venner skal nydes ekstra meget med god samvittighed under barselen, men for første gang i mange år, så er “Jeg” også på prioritetslisten – og endda højt oppe!

Sidder du også med følelsen af, at 2018 bliver DIT år? Så smid en kommentar, hvis jeg må følge med på din rejse!

 

Skriv et svar