Madplan No. 3

Madplan No. 3

Som tiden dog flyver! Vi skal allerede igang med Madplan No. 3 og som sidste uges madplan, så kommer det til at gå tjept i køkkenet og på indkøbsturen!

Så blev det fredag og dermed tid til ny madplan og en ny indkøbstur. Har jeg ikke ret i, at indkøbsturen er blevet utrolig nem, fordi man bare skal følge indkøbslisten?

Herhjemme går det i hvert fald meget hurtigere – og så kommer der ikke så mange “jeg tror vi mangler…” ting med i indkøbsvognen.

F Y !

FY! ingen fisk i denne uge.

Ja, jeg må nok hellere krybe til korset og erkende, at denne uges madplan ikke rummer fisk til aftensmad!

Det er flere årsager til, men den vigtigste er dog, at min søn Noah har været med til at komme med forslag til, hvad vi skal have at spise i denne uge!

Han ved godt, at far ikke er glad for fisk, og var hurtig til at sige, at han godt kunne nå at spise al sin fisk til frokost, så vi ikke behøver at tænke på det til aftensmad. Søde, “lille” dreng! 🙂

Èn særlig ingrediens!

Normalt gider jeg ikke køre mange steder hen for at handle. Jeg handler næsten altid i vores lokale Rema1000, for der ved jeg præcist hvor tingene står, og så har de et kæmpe udvalg af økologiske varer og et altid hjælpsom personale. WIN WIN!

Men, i denne uge er der dog én ingrediens, som man ikke altid kan få hos Rema1000. Vi skal nemlig bruge HUSK (loppefrøskaller) til nogle lækre æggewraps. Gider I ikke ud og finde det (kan findes i mange supermarkeder), så kan I også vælge at købe tortilla wraps istedet.

Madplan No. 3

Mandag:
Tærte med skinke og porre

Tirsdag:
Kyllingelår med bønne-pastasalat

Onsdag:
One pot pasta med bacon

Torsdag:
Rester

Fredag:
Æggewraps med sødkartoffel-salat og krydrede kikærter

Indkøbsliste

Grøntafdelingen:

3 porrer
3 fed hvidløg
4 store tomater
1 avokado
1 rødløg
2 squash
400 g cherrytomater
3-4 sød kartoffel (1 pakke)
1 moden mango
1 pose feld salat
1 stor orange peberfrugt
1 kg gulerødder
1 agurk
Citronmelisse

Kolonial:

200 g grov pasta
200 g sort bønne pasta
300 g spaghetti
2 spsk. græskarkerner
3 soltørrede tomater
1 svinebouillon eller grøntsagsbouillon
Tørret oregano
Tørret timian
Paprika
Gurkemeje
2 spsk. HUSK (Loppefrøskaller)
Olivenolie
1 dåse kikærter
Salt
Peber

Køler/Fryser:

1 rulle grov tærtedej
1 pakke skinke i tern
1 pakke kyllingelår
9 æg
4 bæger æggehvider
250 hytteost
1 pakke parmesanost
200 ml madlavningsfløde 4%
1 kugle frisk mozzarella
2 håndfulde grønne bønner (frost)
1 pakke bacontern
1 pakke ægte græsk feta (150 g).

Jeg glæder mig til at høre hvad I siger til de nye opskrifter!

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar