Bag kulissen

Her bag Josesofine sidder en 31-årig rødhåret, kreativ, smilende og gir-kram-fremfor-hånd mor til 2 poder og kvinden-hans til manden min gennem 6 år. Vores poder består af minibossen Noah fra december ’13 og Frk. Flødekind Sarah fra februar ’18.

Jeg har en baggrund som farmakonom og er i øjeblikket på barsel fra et job i en helt anden boldgade – nemlig som bl.a. salgs- og markedsføringsansvarlig for et dansk tøjbrand.
Da jeg simpelthen ikke kan slippe min farmakonom-hat helt, og gerne vil dele ud af min klæbehjerne, er jeg netop blevet fast skribent for www.mamawise.dk. Her vil du kunne finde indlæg om alt fra råd og vejledning om diverse produkter og om forebyggelse og behandling af forskellige børnesygdomme såsom børneeksem, allergi, forkølelser osv.

Mit kreative gen tager tit overhånd og for tiden bliver Frk. Flødekind ofte brugt til stemningsbilleder på Instagram. Jeg er jo nødt til at gøre det mens hun er så lille og ikke kan brokke sig, som sin meget argumenterende storebror 🙂

Hjemme hygger vi med at stå i køkkenet, te os tosset eller lege i haven. Desuden får minibossen lov til at bruge Ipad og er idag 2-sproget (dansk og engelsk). Youtube er yndlingsbeskæftigelsen og han har derigennem lært at tale og forstå engelsk. Sidder der en masse mødre derude, som er meget imod brug af Ipad og Youtube, så kan jeg berolige jer med, at der faktisk findes super fine børnevenlige kanaler. Måske I kender Steve and Maggie (WOW English TV)?

Ud over leg og ballade med poderne, så er kost og træning meget vigtig for mig. Jeg ønsker nemlig at gøre krop og sind stærkere, og derfor bliver mange af de stunder, hvor Frk. Flødekind sover, brugt til at sammensætte gode måltider og få trænet hjemme i stuen. Jeg er stadig ved at lære, hvordan min krop har det bedst, men mit mantra er “Fald 7 gange, rejs dig 8!” og dét i sig selv synes jeg er en rar tilgang til livet.